Стали відомі причини таких змін у світі.
Світові ціни на цукор впали до історичного мінімуму, який не фіксувався останні два роки. Про це повідомляє Bloomberg.
Видання вважає, що однією з причин зниження цін швидкі темпи переробки цукрової тростини в Бразилії та очікуване відновлення виробництва у основних виробників, включаючи Таїланд та Індію. Ці факти покращують перспективи постачання.
Ф’ючерс на цукор у Нью-Йорку впав на 2,5% до 17,57, що є найнижчим показником ціни з 2022 року. Загалом ф’ючерси втратили цього місяця 7% від своєї вартості за рахунок позитивних очікувань щодо постачання.
Однак ринок уважно слідкує за сигналами, які можуть говорити про скорочення виробництва або про складнощі з постачанням, зокрема в Бразилії.