Пт. Сен 20th, 2024

Кошти за Національним кешбеком почали надходити на рахунки українців

Кошти за Національним кешбеком почали надходити на рахунки українців
Національний кешбек / Фото: Дія/telegram

Більшість українців, що долучилися до бета-тестування програми «Національний кешбек», вже можуть побачити нарахування свого кешбеку за 2-3 вересня у застосунку Дія. На даний момент триває обробка інформації за інші дні, і найближчим часом система запрацює повноцінно, повідомляє пресслужба Дії. Про це пише forex.ua.

З моменту старту бета-тестування минулого тижня до програми «Національний кешбек» вже долучилися більше ніж 400 000 українців. Понад 880 000 громадян відкрили рахунки, на які надходять виплати кешбеку.

Крім того, через портал «Дія» до програми приєдналося 713 українських виробників, які зареєстрували 130 000 товарів.

Серед них — провідні торговельні мережі, АЗК та аптеки, такі як: Епіцентр К, Нова лінія, Auchan, Comfy, Сільпо, Фора, АТБ-Маркет, Аврора, NOVUS, ЕКО маркет, VARUS, OKKO, WOG, UKRNAFTA, мережа аптек АНЦ та Аптека 3i. У Мінекономіки додають, що ще близько 100 торгових мереж знаходяться в процесі приєднання.

Учасники програми мають можливість отримати 10% компенсацію за придбання товарів українських виробників. Максимальна сума повернутих коштів від держави може досягати 3000 грн на місяць.

Отримані кошти можна витрачати на оплату комунальних послуг, медичних витрат, транспорт, мобільний зв’язок, спортивні заходи, кіно, книги, благодійні внески на підтримку ЗСУ або інвестувати в військові облігації.

Для забезпечення коректної роботи потрібно оновити не тільки застосунок «Дія», але й банківський додаток, який обслуговуватиме рахунок. Також необхідно «прив’язати» картку кешбеку до «Дії».

Related Post