Пт. Сен 20th, 2024

Кешбек «Зроблено в Україні»: правила участі у програмі

Кешбек «Зроблено в Україні»: правила участі у програмі
Зроблено в Україні / Фото: biz.censor.net

В уряді розповіли, які товари і послуги можна сплатити і як отримати компенсацію.

Українцям пропонують випробувати «Національний кешбек» у Дії.

У Мінцифри розповіли, як приєднатись до проєкту і спробувати всі його переваги. У відомстві рекомендують спочатку відкрити спеціальний рахунок у банку. Таку послугу вже пропонує Приватбанк.

Після цього в Дії потрібно обрати розділ «Національний кешбек», доєднатись і активувати банківську карту. Саме на неї буде нараховуватись компенсація за зроблені покупки.

Витрачати кошти з цієї картки можна на медичні й комунальні послуги, сплачувати за квитки у кінотеатрах, квитки у міському транспорті, за послуги мобільного зв’язку й інше. Крім того, гроші можна задонатити на потреби ЗСУ або придбати військові облігації.

На даний момент до програми кешбек «Зроблено в Україні долучились вже 7 торгових мереж. Найближчим часом приєднаються ще 40 закладів торгівлі. Також для участі у програмі зареєстровано 38 тисяч товарів від 600 виробників. Вже зараз можна придбати і отримати компенсацію за продукти харчування, ліки, одяг, побутова хімія і косметика, господарські товари, будівельні матеріали, меблі, іграшки і багато інших українського виробництва.

Related Post